Speroni elektrónikus keringtető szivattyú

Speroni elektrónikus keringtető szivattyú


Az SCRE szériajelű keringtetõ szivattyú család az alkalmazott fejlett technológiának, az állandó mágnesű szinkron motornak és a beépített frekvencia átalakítónak (inverter) köszönhetõen valamennyi alkalmazás esetén jelentõs hatékonyságot és energia megtakarítást biztosít.

ALKALMAZÁS
Az alacsony elektromos fogyasztású, elektronikus vezérlésű szivattyú meleg víz keringtetésére alkalmazható, biztosítva az azonnali, megfelelő hőfokú használati vizet.

ELŐNYÖK
Az SCRSE szériajelű új keringtető szivattyú család az alkalmazott fejlett ECM technológiának, az állandó mágnesű motornak és a beépített energiatakarékos elektronikának köszönhetően valamennyi alkalmazás esetén jelentős hatékonyságot és energia megtakarítást biztosít.
Emiatt az új SCRSE szériajelű szivattyúk nyomógombjával kiválaszthatja a rendszerhez legalkalmasabb működési tartományt, azaz akár 2,5 W fogyasztással is tud működni, de a maximális 8 W is 68%-kal kevesebb, mint a hagyományos HMV keringtető szivattyúk teljesítmény felvétele. Ezért az SCRSE szériajelű szivattyúk kiválóan alkalmasak a régi keringtető szivattyúk kiváltására mind méretben, mind teljesítményben.

MŰSZAKI ADATOK
Működési tartomány: 0,8 m3/óra max. 1 m emelőmagasság
A folyadék hőmérséklete: -10°C-tól +110°C-ig
Üzemi nyomás: 10 bar (1000 kPa)
Védelmi fokozat: IP 44/F
Beépítés: vízszintes tengellyel
Tápfeszültség: 230 V~ 50/60 Hz
Szállított folyadék: tiszta, szilárd anyagoktól és ásványi olajoktól mentes, nem viszkózus, egészségügyi határértékeknek megfelelő víz.