TOTYA kazán

TOTYA kazán


Minőséget és megbízhatóságot jelent a Totya vegyestüzelésű kazán mindazok számára, akik az egyszerű és frappáns megoldásokat kedvelik. A Totya minősége megkérdőjelezhetetlen, ugyanis a gyártó 25 éves tapasztalata alatt, a kazánok gyártási technológiáját a tökélyre fejlesztette.  

A modern kivitel és a kiváló hatásfok mellett, a Totya fontos jellemzője a biztonságos használat is. Ugyanakkor, a biztonság mellett, az egyszerűség is dominál a Totya esetében, ugyanis a kazán pillanatok alatt beüzemelhető, a kezelése pedig gyerekjáték. A vegyestüzelésű kazán zárt és nyitott fűtési rendszerekbe is beépíthető, s nagyméretű tűztérajtójának köszönhetően, kényelmesen használható. A Totya automata huzatszabályzója révén, a kívánt hőfok kiválóan állítható, s a megtermelt hő sem vész kárba, ugyanis a kazán tökéletes hőszigeteléssel van ellátva. 

A kazán apró méreteinek köszönhetően szinte bárhol kényelmesen elhelyezhető, s kiválóan alkalmas bármilyen tüzelőanyag égetésére. Ugyanakkor, padlófűtéshez, kombinált fűtéshez és radiátoros fűtési rendszerhez is csatlakoztatható. Továbbá, a kazánhoz csatlakoztatható puffertartály és melegvíztároló is.


A TOTYA ’S’ típusú kazánokhoz a dokumentáció


A TOTYA ’VR’ típusú kazánokhoz a dokumentáció


A TOTYA ’Titan’ típusú fa-farönk tüzelésű kazánokhoz a dokumentáció