VIADRUS kazán

VIADRUS kazán


A vegyestüzelésű kazánok körében kiemelkedő szerep jut a Viadrus kazánoknak, amelyek kiváló megoldásokat  nyújtanak akár központi fűtések alkalmazása esetén is. A Viadrus kazánok szinte bármilyen területen felhasználhatóak, a családi házaktól kezdve, egészen az ipari létesítményekig.

  • A kazán teste öntvényből készült.
  • Hőszigetelt burkolattal rendelkezik.
  • Nagy tűztérrel rendelkezik, ami egyszerűbb és kényelmesebb használatot eredményez.
  • Melegvíztárolóval, puffer tartállyal csatlakoztatható.


A segítségével szinte bármilyen épület gazdaságosan és biztonságosan kifűthető, s mindez egyszerű kezelhetőség és kivételesen hosszú élettartam mellett valósítható meg. A Viadrus tehát, kiváló befektetetés lehet azok számára, akik a megbízható és hosszú távú fűtési megoldásokat keresik. Ugyanakkor, a Viadrus ár-érték arányban is meglehetősen nak mondható. A kazán vízrostélyos öntvényből készült teste ellenáll a nagyobb terheléseknek is, hőszigetelt burkolata pedig kiválóan megtartja a hőt!
Ugyanakkor, fontos megemlíteni, hogy a Viadrus kényelmes használata függ a nagyméretű tűzterétől is, amely pillanatok alatt megtölthető tüzelőanyaggal. A készülékhez csatlakoztatható melegvíztároló, illetve puffertartály is.